• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Dakrenovatie Brabant

Met een dakrenovatie geeft u een compleet nieuwe uitstraling aan uw woning in Brabant. Liever het traditionele karakter van uw woning behouden met de dakrenovatie? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Voor al uw dakrenovaties in Brabant bent u aan het juiste adres bij Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. Waarmee mogen wij u van dienst zijn? Laat uw wensen weten en neem contact met ons op!

Ontvang een volledig nieuw dak met een dakrenovatie in Brabant

Vaak wordt er gekozen voor een renovatie van een dak wanneer er nog asbest in het oude dak van uw woning in Brabant verwerkt is, maar ook wanneer het dak versleten is, is dakrenovatie een prima optie. De onderdelen van uw oude dak worden volledig vervangen door nieuwe en verbeterde onderdelen. Zo ziet uw dak er weer jarenlang prachtig uit.

Kiest u voor een nieuw leiendak op uw woning?

Bij Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van leiendaken. Met dit materiaal is een hele waaier aan verschillende uitstralingen te creëren. Welke kiest u? Wij bespreken graag onze mogelijkheden met u. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +31 183 30 46 91. Via dit nummer zijn wij tevens te bereiken voor andere vragen en voor het aanvragen van een offerte.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht