• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Wilt u graag een dakrenovatie laten uitvoeren omdat u momenteel nog asbest in uw dak heeft? Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. helpt u er graag bij. In veel daken afkomstig van vóór 1993 zit nog asbest verwerkt. De regering heeft sindsdien het gebruik van asbest verboden. Vanaf 2024 is er een algeheel verbod op het hebben van een asbest dak. Het is daarom verstandig om er op tijd bij te zijn met het laten uitvoeren van een dakrenovatie.

Met een dakrenovatie rekent u af met alle asbest in uw dak

Waar er voor 1993 nog gebruik werd gemaakt van asbest bij het plaatsen van een leiendak, is dit materiaal tegenwoordig vervangen door vezelcementleien. Wanneer u ons inschakelt voor het uitvoeren van een dakrenovatie, verwijderen wij uw oude asbest leien dak en vervangen het door een nieuw dak van vezelcementleien. Dit levert verschillende voordelen op. Doordat de vezelcementleien allen dezelfde dikte hebben, krijgt u een strak geheel. Ook zorgt het lagere gewicht ervoor dat het materiaal tevens beschikbaar is voor kapconstructies.

Wat is er allemaal mogelijk voor dakrenovatie bij daken met asbest?

Wanneer u ons inschakelt voor het verwijderen van uw asbest leien dak en het plaatsen van een nieuw dak, heeft u de keuze uit verschillende opties. Wilt u het oorspronkelijke karakter van uw huis behouden of kiest u er juist voor om het dak een hele nieuwe uitstraling te geven? Uw wensen staan voorop. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op door te bellen naar +31 183 30 46 91. Direct een offerte aanvragen? Ook dat doet u heel eenvoudig telefonisch.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht