• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Dak- en gevelbekleding

Leisteen is als materiaal perfect te gebruiken voor dak- en gevelbekleding. Het materiaal geeft een natuurlijk karakter aan uw woning. En weet u wat nog een voordeel is van het gebruik van leisteen voor dak- en gevelbekleding? U kunt er enorm veel kanten mee op. De stenen zijn namelijk op verschillende manieren te leggen waardoor u verschillende effecten en stijlen creëert.

Kies uit verschillende soorten dak- en gevelbekleding van leisteen

Wanneer u besluit om leistenen te gaan plaatsen op het dak of als gevel van uw woning, heeft u keuze uit verschillende dekkingen. Gaat u voor dubbele dekking? Dan heeft u keuze uit Maasdekking of Leuvense dekking. De laatste is uitsluitend mogelijk als gevelbekleding. Ook is het mogelijk om leistenen met enkele dekking te leggen. Wanneer u dat doet heeft u keuze uit een Duitse dekking of een Zwitserse dekking.

Kom meer te weten over onze mogelijkheden

Kiest u voor jarenlange ervaring en echt vakmanschap bij het leggen van een leistenen dak- en gevelbekleding? Dan is Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. het bedrijf waar u naar zoekt. Kom meer te weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, door te bellen naar +31 183 30 46 91. Op deze manier is het ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht