• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Voordat u besluit een zinken dak te laten leggen, is het logisch dat u eerst meer wilt weten over de prijs die daaraan verbonden is. De exacte prijs van een zinken dak, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het formaat van uw dak belangrijk en spelen de vormen van uw dak een rol. En gaat u voor een dak dat volledig is gemaakt van zink of voor bijvoorbeeld een leistenen dak met onderdelen van zink? Wat uw keuze ook is, door uw zinken dak te laten plaatsen door Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. bent u verzekerd van een fraai eindresultaat.

Een zinken dak voor een concurrerende prijs

Het mooie aan een zinken dak, is dat er ontelbaar veel opties zijn. U ontvangt een dak dat er tijdloos uitziet. Ook heeft zink een enorm lange levensduur, waardoor uw dak nog decennialang net zo mooi is als vlak na het leggen ervan. Benieuwd wat de bijbehorende prijs is voor het zinken dak dat u wilt laten plaatsen? Vraag gerust een offerte aan. Hiervoor neemt u telefonisch contact op of vult u ons online contactformulier in.

Meer weten over de verregaande mogelijkheden voor het plaatsen van een zinken dak?

Veel mensen kiezen voor een zinken dak vanwege de oneindige mogelijkheden die het met zich meebrengt. Zo is zink gemakkelijk te bewerken, waardoor u bijzondere vormen kunt creëren. Wat uw wensen ook zijn voor uw zinken dak, het is allemaal mogelijk. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen met het leggen van een zinken dak? Of naar de prijs ervan? Neem contact op via +31 183 30 46 91.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht