• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Zink wordt vaak gebruikt voor het maken van een goot. Sterker nog, wanneer u denkt aan het materiaal zink, is een zinken dakgoot waarschijnlijk het eerste wat er in u opkomt. Het is niet voor niets dat dit materiaal zo vaak wordt gebruikt voor het maken van een dakgoot. Een zinken dakgoot ziet er namelijk klassiek en stijlvol uit. Ook is het materiaal eenvoudig te bewerken, waardoor het op elk dak te monteren is. Kiest u voor een dakgoot van zink? Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. helpt u er graag bij.

Zink voor uw goot óf voor uw dak zelf

Wist u dat zink niet alleen te gebruiken is voor het maken van een dakgoot, maar ook als materiaal voor het dak zelf? Een zinken dak ziet er tijdloos en fraai uit. Daarbij geeft het een unieke uitstraling aan uw woning of bebouw. Ook is het materiaal perfect voor creatieve vormen op uw dak, waardoor u een bijzonder karakter creëert.

Kom erachter wat onze mogelijkheden zijn

Gaat u voor een goot van zink? Of laat u zelfs uw gehele dak in het materiaal uitvoeren? In beide situaties zijn wij u graag van dienst. Van het bouwen van een dak tot aan het leveren van een kant-en-klare dakgoot. Wat uw wensen ook zijn, wij zetten ons voor u in. Waarvoor maakt u gebruik van onze diensten? Neem contact op via +31 183 30 46 91 en kom meer te weten over onze mogelijkheden.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht