• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Wilt u een nieuw dak laten plaatsen op uw woning? Dan is het een goed idee om het plaatsen van een nieuw leien dak eens te overwegen. Waarom? Met een leien dak geeft u een natuurlijke uitstraling aan uw woning en kunt u vele stijlen creëren. Zo geeft u ongetwijfeld een uniek karakter aan uw woning. Wanneer u uw leien dak laat plaatsen door Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. bent u verzekerd van een dak dat perfect past bij uw wensen én van een concurrerende prijs.

Kies voor een nieuw leien dak, dan ervaart u deze voordelen

Leien daken zijn al jarenlang enorm populair. Ook vandaag de dag kiezen veel mensen ervoor om een leien dak te plaatsen op hun woning. Een leien dak heeft nog veel meer voordelen, dan alleen het tijdloze karakter. De voordelen van een leien dak zijn:

  • Duurzaam
  • Gaat lang mee
  • 100% waterdicht
  • Goede isolatie
  • Weinig onderhoud

Uit deze opties kunt u kiezen bij het plaatsen van uw nieuwe dak

Leien daken kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Zo kunt u kiezen uit enkele dekking of dubbele dekking. Dubbele dekking is hiervan het populairst. Het voordeel hiervan, is dat het dak nog dicht blijft als er een lei ontbreekt. Wel ligt de prijs voor een leien dak met dubbele dekking wat hoger dan bij een dak met enkele dekking.

Wat is precies de prijs voor het plaatsen van een leien dak?

Voordat u een leien dak laat plaatsen op uw woning, is het logisch dat u eerst duidelijkheid wilt hebben over de prijs van het dak. Dit is echter afhankelijk van verschillende factoren. Om u meer zekerheid te bieden over de prijs die is verbonden is aan een leien dak, stellen wij graag een offerte op maat voor u op. Voor het aanvragen van een offerte belt u naar +31 183 30 46 91. Ook voor al uw andere vragen kunt u ons via bovenstaand nummer bereiken.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht