• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Wanneer u kiest voor leien dak renovatie, worden de oude onderdelen van uw dak worden vervangen door nieuwe en verbeterde onderdelen. Kiest u voor een dak dat er hetzelfde uitziet als uw oude dak, maar dan in een nieuw jasje gestoken? Of gaat u juist voor een compleet andere stijl om de uitstraling van uw pand compleet om te gooien? Wanneer u gebruikmaakt van de diensten van Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. zijn beide opties mogelijk.

Welke dekkingssoort kiest u voor uw leien dak renovatie?

Weet u wat zo mooi is aan leien daken? Stuk voor stuk geven ze een natuurlijke uitstraling, terwijl u er tegelijkertijd veel verschillende kanten mee uit kunt. Dat heeft te maken met de verschillende dekkingssoorten om het dak te bekleden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor Maasdekking, een dubbele dekking waarbij de leistenen naast elkaar worden geplaatst. Ook kunt u kiezen voor Duitse dekking, ofwel een Schubdak.

Wat zijn uw wensen voor de renovatie van uw leien dak?

Is uw huidige leistenen dak aan renovatie toe? Wanneer u Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. inschakelt, bent u verzekerd van een adembenemend eindresultaat. Hierbij werken we compleet op basis van uw wensen. Dat u tevreden bent, vinden wij het allerbelangrijkst. Vertel ons over uw wensen en ontdek meer over onze mogelijkheden door te bellen naar +31 183 30 46 91.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht