• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Zoekt u een leidekkersbedrijf waar u kunt bouwen op jarenlange ervaring? Waar men een echte passie heeft voor het vak van leidekker? En waar u kunt rekenen op de allerbeste dienstverlening? Dan is Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. het bedrijf waar u naar op zoek bent. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarvoor schakelt u ons leidekkersbedrijf in?

Een van de redenen waarom wij het vak van leidekker zo mooi vinden, is de veelzijdigheid ervan. Het ene leiendak is het andere niet en dat ziet u terug in de vele opties die wij u te bieden hebben. Zowel het leggen van een nieuw dak als het vervangen of het opknappen ervan, wij voeren het met vakkundigheid voor u uit. Bij het leggen van uw dak heeft u keuze uit diverse methoden en stijlen. Welke past het best bij uw wensen?

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Leiendaken sieren al eeuwenlang menig straatbeeld. Vandaag de dag zijn deze daken alsnog enorm populair. Dat tijdloze, dat is een van de dingen die leiendaken zo mooi maken. Is het leiendak van uw pand door de jaren heen versleten en wilt u het laten restaureren? Of wilt u op uw nieuwbouwhuis een klassiek leiendak aanleggen door een vakkundig leidekkersbedrijf? Neem dan zeker contact met ons op. Hiervoor belt u naar +31 183 30 46 91. Wij staan klaar om u te helpen.

Anderen bekeken ook:
Asbest leien dak | Leien dak renovatie | Nieuw dak

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht