• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Nog altijd is het werk van een leidekker ambacht. Het beroep is al eeuwenoud en vereist echt vakmanschap. Die hoge mate van vakkundigheid en passie voor het vak vindt u bij Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. Of het nu gaat om een leien dakbedekking, gevelbekleding of restauratie van een dak, wij zorgen voor een adembenemend eindresultaat.

De veelzijdige dienstverlening die u kunt verwachten van een leidekker

Als ervaren leidekker zijn wij u natuurlijk van dienst met het leggen van een leien dak. Daarnaast zijn wij ook in te schakelen voor diverse andere werkzaamheden. Zo verzorgen we ook gevelbekleding gemaakt van leisteen en voeren we restauraties uit. Met het renoveren en restaureren van klassieke leien daken, zorgen we keer op keer voor een verbluffend eindresultaat. Datzelfde geldt natuurlijk ook wanneer u ons inschakelt voor nieuwbouwprojecten.

Onze leidekker levert altijd maatwerk

Wanneer u ons inschakelt voor het maken of renoveren van een leistenen dak, werken we altijd op basis van uw wensen. Hoe ziet u het dak voor u? En aan welke eisen moet het voldoen? U vraagt, wij leveren. Vertel ons uw wensen door te bellen naar +31 183 30 46 91. Meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem ook dan zeker contact met ons op!

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht