• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Koperen dakbedekking

Overweegt u een koperen dakbedekking op uw woning te laten plaatsen? Een koperen dak is vaak duurzaam en zorgt voor een unieke uitstraling. Bij Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. maken we gebruik van platen en banen om de koperen dakbedekking stijlvol en strak op uw woning of gebouw te plaatsen. Ook is het mogelijk kleinere onderdelen van uw dak ik koper uit te voeren.

Koperen dakbedekking voor een bijzondere uitstraling

Een belangrijk kenmerk van koper, is de metamorfose van de kleuren die optreedt. Dit is precies wat de unieke uitstraling geeft aan koperen dakbedekking. De verkleuring van het koper wordt veroorzaakt door de combinatie van luchtvochtigheid en zuurstof. In de loop der jaren zal het koper steeds verder verkleuren, totdat uiteindelijk het gehele vlak de typische groene kleur heeft bereikt.

Koper en leisteen, dé perfecte combinatie

Regelmatig worden koperen onderdelen gecombineerd met een dakbedekking gemaakt van leisteen. En dat is niet voor niets. De twee materialen staan perfect bij elkaar en zorgen keer op keer voor een mooi resultaat. Hoe ziet u uw koperen of leistenen dak voor u? Vertel ons meer over uw wensen door te bellen naar +31 183 30 46 91. Op basis daarvan ontvangt u persoonlijk advies en kunnen we meteen een offerte voor u opstellen.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht