• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Gevelbekleding van zink geeft uw woning een fraaie en tijdloze uitstraling. Vaak zijn goten het eerste waaraan men denkt bij zink. Dat terwijl het materiaal juist enorm veelzijdig is en daarom ook geschikt is als gevelbekleding. Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. zorgt ervoor dat uw gevelbekleding van zink er stijlvol en netjes uitziet.

Deze voordelen ervaart u wanneer u kiest voor gevelbekleding gemaakt van zink

De mogelijkheden met zink zijn eindeloos. Het materiaal wordt geleverd in platen, op stroken of op rollen. Zelfs het leveren van een prefab dak- en gevelsysteem is mogelijk, inclusief hulpstukken voor bijvoorbeeld hemelwaterafvoer. Nog meer voordelen van het gebruik van zink voor uw gevelbekleding zijn de lange levensduur, de vervormbaarheid en de verwerkingsvriendelijkheid.

Hoe ziet u uw gevelbekleding precies voor u?

Wanneer u ons inschakelt voor het verzorgen van uw gevelbekleding, ontvangt u altijd maatwerk. Uw wensen staan daarbij op de eerste plaats. Met de eindeloze mogelijkheden die zink biedt, zorgen wij ervoor dat de bekleding van uw gevel geheel naar wens is. Hoe ziet u uw gevelbekleding voor u? En waar moet de gevelbekleding precies aan voldoen? Maak het kenbaar door te bellen naar +31 183 30 46 91. Dan vertellen wij u meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Anderen bekeken ook:
Koperen dakbedekking | Zink groot | Zinken dak prijs

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht