• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Gevelbekleding Leisteen

Wanneer u kiest voor gevelbekleding van leisteen, geeft u een natuurlijke uitstraling aan uw pand. Tegelijkertijd kunt u nog alle kanten op met de stijl die u aan het pand wil geven. Door gebruik te maken van verschillende dekkerssoorten, geeft u een uniek uiterlijk aan uw gevel. Overweegt u om gevelbekleding van leisteen te laten plaatsen? Dan is Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. dé partner voor u.

Geef een uniek uiterlijk aan uw pand met gevelbekleding van leisteen

Leisteen is op verschillende manieren toe te passen als gevelbekleding. Kiest u voor Maasdekking, Leuvense dekking, of Zwitserse dekking? Al deze vormen van leisteen bedekking zorgen voor een totaal andere uitstraling van uw pand. Welke stijl u ook aan wilt houden, met gevelbekleding van leisteen is het altijd mogelijk.

Verzekerd van een mooi en strak eindresultaat

Binnen ons bedrijf vindt u jarenlange ervaring op het gebied van leidekken. Wat uw wensen ook zijn, wij voeren het voor u uit. Dit doen we altijd met de nodige zorg en nauwkeurigheid. Zo bent u verzekerd van een eindresultaat waar u 100% tevreden over bent. Gebruikmaken van onze dienstverlening? Neem vandaag nog contact op door te bellen naar naar +31 183 30 46 91. Ook wanneer u meer informatie wilt, mag u ons hiervoor altijd bellen.

Anderen bekeken ook:
Leidekker | Leidekkersbedrijf | Asbest leien dak

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht