• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Dakrenovatie Utrecht

Of het nu gaat om een dakrenovatie in Utrecht, Den Bosch of ergens anders in de regio, Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. is u graag van dienst. Binnen ons bedrijf zijn we gespecialiseerd op het gebied van leiendaken. Het mooie aan deze daken is dat ze een authentiek karakter aan uw woning geven en dat u er tegelijkertijd verschillende stijlen mee kunt creëren.

Gaat u voor dakrenovatie of het restaureren van uw dak in Utrecht of Den Bosch?

Wat is precies het verschil tussen het renoveren van uw dak en het restaureren ervan? Bij restauratie proberen we het oude dak zo goed mogelijk te herstellen. Hierbij hergebruiken we zoveel mogelijk van de voorheen gebruikte materialen. Kiest u daarentegen voor dakrenovatie van uw woning in Utrecht, Den Bosch of elders in Nederland? Dan vernieuwen we uw dak volledig. De oude onderdelen worden vervangen door nieuwe en verbeterde onderdelen.

Creëer de gewenste uitstraling van uw dak

Wat uitstraling betreft, is er heel wat mogelijk wanneer u kiest voor dakrenovatie in Den Bosch of Utrecht. Wilt u het oorspronkelijke karakter van uw woning graag behouden? Dan zorgen wij ervoor dat het dak er precies zo uitziet als eerst. Geeft u er echter graag een compleet andere draai aan? Dan bespreken we graag met u wat onze mogelijkheden zijn en welke stijlen we daarmee kunnen creëren voor uw dak. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het mogelijk.

Vraag direct een offerte aan voor uw dakrenovatie in Den Bosch of Utrecht

Benieuwd wat er precies mogelijk is wanneer u uw dak wilt renoveren of restaureren? En wat de bijbehorende kosten zijn? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 183 30 46 91. Wij vertellen u er graag meer over!

Anderen bekeken ook:
Gevelbekleding zink | Koperen dakbedekking | Zink groot

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht