• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Asbestleien verwijderen prijs

Asbestleien verwijderen, wat is daar precies de prijs van? Het antwoord op die vraag is niet eenvoudig te zeggen. De ene klus voor het verwijderen van asbest is immers de andere niet. De precieze prijs die we bij Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. rekenen voor het verwijderen van asbest, heeft te maken met verschillende factoren.

Asbestleien laten verwijderen? De prijs is afhankelijk van deze factoren

Een belangrijke factor die bepalend is voor de prijs van het verwijderen van uw asbestleien, is het formaat van het dak waarvan u de leien wilt laten verwijderen. Ook speelt de moeilijkheid van de klus een rol. Wilt u de asbestleien alleen laten verwijderen? Of wilt u ook meteen een nieuw leiendak laten plaatsen? Vertel ons meer over uw wensen, dan vertellen wij u meer over de prijzen die wij hiervoor hanteren.

Waarom het zo belangrijk is om asbestleien te laten verwijderen

In de periode voor 1993 werd asbest veel gebruikt als goedkoper alternatief van leisteen. Toen duidelijk werd welke nare gevolgen asbest kan hebben voor de gezondheid, is er in 1993 besloten om asbest in nieuwe daken te verbieden. Vanaf 2024 is het in zijn geheel verboden om asbest in uw dak te hebben. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk het asbestleien uit uw dak te laten verwijderen.

Neem contact op en vraag meteen een offerte aan

Wat zijn uw wensen voor het verwijderen uw asbestleien? Vertel ons er meer over en vraag meteen een offerte aan door te bellen naar +31 183 30 46 91. Wij vertellen u vervolgens meer over de prijs en over wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Anderen bekeken ook:
Gevelbekleding leisteen | Leidekker | Leidekkersbedrijf

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht