• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Bent u in het bezit van een asbest leien dak en zou u dit graag laten vervangen? Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. is u graag van dienst. Hoewel het al een hele poos verboden is om asbest te gebruiken, komt u deze stof nog steeds tegen in een leien dak. Vanwege de gezondheidsrisico’s die kleven aan asbest, is het belangrijk om dit leien zo snel mogelijk te laten vervangen. Vanaf 2024 is het zelfs verboden om een asbest dak te hebben.

Laat uw asbest dak vervangen door een puur leien dak

Wanneer u ons inschakelt voor het vervangen van uw asbest leien dak, gaan we zeer secuur te werk. Zo zorgen we ervoor dat alle asbest delen zijn verwijderd en dat uw nieuwe dak bestaat uit puur leisteen. Dit is beter voor uw gezondheid, maar ziet er ook mooier uit én is beter voor het milieu. Het is mogelijk om uw dak te maken in dezelfde stijl als het oorspronkelijk was of om uw dak een nieuwe uitstraling te geven.

De voordelen van dubbele en enkele dekking van uw dak

Wanneer u uw asbest leien dak laat vervangen, kunt u kiezen uit zowel dubbele als enkele dekking. Dubbele dekking is de populairste optie. Deze dakbedekking is mogelijk op vrijwel elke dakconstructie en biedt een uitgebreide waaier aan afwerkingsmogelijkheden. Nog een voordeel: uw dak blijft nog gewoon dicht, mocht er een lei ontbreken. Het klassieke leien dak bevat enkele dakbedekking. Deze optie is voornamelijk terug te zien bij monumenten en historische gebouwen.

Ervaar wat echt vakmanschap is

Binnen ons bedrijf zijn we in het bezit van vele jaren aan ervaring in het vak van leidekken. Voeg hier een enorme passie voor het vak aan toe en u kunt rekenen op echt vakmanschap. Maakt u gebruik van onze dienstverlening voor het vervangen van uw asbest leien dak? Neem direct contact met ons op via +31 183 30 46 91 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Anderen bekeken ook:
Leien dak renovatie | Nieuw dak | Asbest dak renovatie

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht