• engelberts@engelberts-leidek.nl
  • + 31 183 30 46 91

Asbest dak renovatie

Wanneer u nog een asbest dak heeft, is het verstandig om hier renovatie aan te laten plegen. De stoffen die vrijkomen uit asbest kunnen immers gevaarlijke gevolgen hebben voor de gezondheid. Daarom is het vanaf 2024 verboden om asbest in uw dak te hebben. Wanneer u Leidekkersbedrijf Engelberts B.V. inschakelt voor de renovatie van uw asbest dak, vervangen wij het huidige materiaal van uw dak door natuurlijk leisteen. Hierdoor ziet uw dak er niet alleen prachtig uit, maar gaat het ook nog vele jaren mee.

Veelzijdige mogelijkheden wanneer u kiest voor asbest dak renovatie

Wanneer u kiest voor renovatie van uw asbest dak, wordt uw dak volledig vernieuwd. Hierdoor weten we zeker dat alle gevaarlijke stoffen verdwenen zijn en dat uw dak nog lang mee zal gaan. Ook levert de renovatie van uw dak verschillende mogelijkheden op. Zo bepaalt u zelf of u de uitstraling van uw huis wilt veranderen of dat u de stijl van uw huis wilt behouden.

Neem contact op en vraag meteen een offerte aan

Heeft uw woning nog altijd een asbest dak? En laat u dit het liefst zo snel mogelijk vervangen? Wij helpen u er graag bij. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Hiervoor belt u naar +31 183 30 46 91. Via deze weg is het ook mogelijk om meteen een offerte aan te vragen. Zo weet u meteen wat u kunt verwachten bij de renovatie van uw asbest dak.

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht